Livrare Produse

Costurile de livrare

Transportul este gratuit pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 300 lei. Pentru acele comenzi sub valoarea de 300 lei, costul transportului este suportat de catre client si are o valoare fixa in suma de 24 lei cu TVA, indiferent de localitatea de destinatie, greutatea sau valoarea rambursului.

Comenzile plasate pana in ora 14 pleaca catre cumparator in aceiasi zi. Comenzile plasate dupa ora 14 pleaca catre cumparator a doua zi.

Costurile de livrare prin curier a Produselor Comenzii transmise de către Client Vânzătorului și acceptate de Vânzător sunt suportate de Client. Costurile de livrare sunt afișate atât pe Site (in momentul înregistrării de către Client a Comenzii) cât și în cuprinsul facturii transmise de Vânzător Clientului (ca element distinct de prețul unitar al Produsului/Produselor comandat/e în temeiul Comenzii).

Livrarea este gratuită dacă valoarea Comenzii depășește suma de 300 LEI (pentru evitarea oricărui dubiu, valoarea de referință este suma tuturor prețurilor unitare ale Produselor comandate.

Modalitati de livrare

Vanzatorul se obliga conform Termenilor si Conditiilor de Vanzare sa îi livreze Clientului Produsele comandate de acesta din urma în temeiul unei Comenzi acceptate de Vanzator, în sistem de curierat door-to-door (din „usa în usa”).

Colaboram cu Fancurier si Urgent Cargus.

Pentru precomenzi ( in stoc furnizor) procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 3-21 zile lucrătoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Produselor strict pe teritoriul României.

Alternativ, conform opțiunii Clientului manifestate prin formularul Comenzii, Produsele comandate de Client în temeiul unei Comenzi acceptate de Vanzator pot fi ridicate direct dintr-un magazin al Vanzatorului, Clientul beneficiind asadar de opțiunea de alegere a oricarora dintre cele doua variante/modalitati de livrare a Produselor.

Întârzierile de livrare

În situația în care Vânzătorul nu asigură livrarea Produsului în termenul de livrare asumat potrivit acestor Termeni și Condiții, Vânzătorul va rambursa integral Clientului sumele plătite în vederea achiziționării Produsului, în maxim 4 (patru) zile de la data la care termenul de livrare a fost depășit, dacă părțile nu agreează altfel (ex. Clientul este de acord cu un nou termen de livrare, sau solicită livrarea unui alt Produs).

Exceptie la sarbatorile legale care pot aparea intarzieri mai mult de 4 zile.

Atentie !!!  In cazul coletelor care prezinta ambalaj deteriorat (urme de soc, ruptura, crapaturi, contact cu lichide ) sau suspiciunea unei neconformitati se recomanda si se insista asupra verificarii produsului/produselor cat si a accesoriilor in prezenta agentului de curierat cat si a intocmirii unui proces de constatare in care sa fie consemnate orice neconformitati sau sa se refuze receptia coletului sau produsului/produselor

Incepere Discutie
Buna ziua, Cu ce va putem ajuta?